Termeni si Conditii

Prin accesarea si/sau comandarea produselor de pe site-ul nostru NutriGym.ro , va obligati sa respectati si sa acceptati termenii si conditiile prezentate mai jos.
NutriGym.ro isi rezerva dreptul de a modifica continutul site-ului (efectuand schimbari ai termenilor si conditiilor, politicii de confidentialitate etc.) fara a notifica in prealabil uilizatorii.
Pentru a evita posibilele incidente, va recomandam sa cititi si sa luati la cunostinta periodic aceasta sectiune a termenilor si conditiilor.
Atentie! Informatiile furnizate de acest site nu inlocuiesc sfaturile unui medic specialist.

1. Conditii de acces si de utilizare
Accesarea si vizualizarea site-ului nostru nu implica o limita de varsta. Va recomandam pentru a evita neplacerile, sa cititi cu atentie descrierile produselor inainte de a plasa o comanda. Nu ne asumam responsabilitatea pentru nerespectarea atentionarilor cu privire la varsta.
Produsele noastre se adreseaza doar persoanelor cu varsta minima de 18 ani.
Utilizarea acestui site, implica si acceptarea termenilor si conditiilor.

2. Drepturi de autor
Continutul prezentat pe NutriGym.ro este protejat conform legii, fiind proprietatea noastra.
Utilizatorii nu au dreptul de a efectua modificari  pe site (impotriva intereselor noastre) fara un acord in scris in prealabil de firma noastra.
Pozele site-ului nostru au un caracter informativ.

3. Preturi
Preturile produselor sunt in lei si contin TVA, riscand sa contina eventuale erori de redactare.
In cazul comenzilor se adauga si plata transportului, insemnand 14 LEI prin Curierat.
NutriGym.ro isi rezerva dreptul de a efectua modificari asupra preturilor, fara o notificare in prealabil a utilizatorilor.

4. Livrarea
Comenzile plasate sunt livrate conform conditiilor de disponibilitate a produselor in stoc. (Firma noastra isi rezerva dreptul de a nu accepta comenzi.) Preturilor pot fi modificate fara vreo notificare prealabila.
In cazul in care intalniti probleme la ridicarea coletelor, recomandam sesizarea in aceeasi zi la numarul 0332.413.444.

5. Plata
NutriGym.ro livreaza comenzi cu plata ramburs indiferent de zona tarii. Costul de transport este suportat de client, sau, in functie de valoarea comenzii, de firma noastra (partial sau integral).

6. Dreptul de proprietate
Produsele comandate raman in proprietatea firmei noastre pana in momentul achitarii integrale ale acestora.

7. Colete neridicate
In cazul coletelor trimise si ramase neridicate in timp util (5-15 zile), acestea vor fi returnate automat. Chiar si in aceasta situatie, clientului ii revine obligatia de a plati factura. Pentru a retrimite un colet, firma noastra isi rezerva dreptul de a cere un avans clientilor.

8. Daune in timpul transportului
Daca sesizati daune a produsului din cauza transportului, clientul are obligatia de a anunta firma, cu scopul de a solutiona problema.

9. Politica de returnare
Produsele comandate pot fi returnate doar in cazul in care produsul presupune deteriorari sau nu corespunde cu initiala comanda. Firma noastra isi rezerva dreptul de a nu accepta returul in cazul in care produsul a fost desigilat, i-a fost rupta eticheta sau a fost deteriorat.

10. Politica de protejare a informatiilor
Firma noastra detine o politica asupra respectarii confidentialitatatii datelor. Asadar, ne luam angajamentul de a nu furniza datele personale catre teri pentru a fi utilizate in alte scopuri in afara de cel al efectuarii comenzii. De asemenea, ne angajam sa nu furnizam adresa Dvs. de e-mail pentru a nu incuraja spam-ul.

11. Modificari ale serviciilor
Firma noastra poate modifica continutul site-ului sau poate intrerupe serviciile si informatiile puse la dispozitie. Astfel, ne rezervam dreptul de a nu notifica in prealabil utilizatorii.

12. Absolvirea de raspundere
Utilizand acest site, ati luat la cunostinta si sunteti de acord cu faptul ca:
utilizarea informatiilor si a serviciilor se face pe propria raspundere
NutriGym.ro nu ofera garantie pentru calitatea produselor, a informatiilor sau serviciilor pe care folositi prin utilizarea site-ului
NutriGym.ro este scutit de orice raspundere exprimata direct sau indirect la garantiile indirecte de vanzare

13. Instiintare
NutriGym.ro poate instiinta utilizatorii prin intermediul e-mailului. Notificarile vor privi eventualele schimbari in Regulile de Utilizare sau alte chestiuni generale.

14. Frauda
Incercarea modificarii continutului site-ului ce implica afectarea serverului, este considerata tentativa de frauda si va duce la inceperea unei cercetari penale impotriva celor care au incercat asta.

15. Litigii
Litigiile aparute intre Societate si Clienti poate fi rezolvat pe cale amiabila.
In cazul esuarii rezolvarii problemei pe cale amiabila, aceasta va reveni instantelor de judecata.
Luand la cunostinta si acceptand acesti Termeni si Conditii, clientul si le asuma in totalitate.